Endast det bästa är gott nog!

Självklart måste även prinsessan har ett Rambo Duo täcke! Vägrar i sten att ha andra utetäcken (utom i reserv) eftersom jag bara blir besviken över passform, hållfasthet eller förmågan att hålla hästen torr då det regnar. Rambo Duo är outstanding och funkar både sommar, vinter, höst och vår eftersom man kan byta liner.

Så därför fick även Trixie ett Rambo Duo som jag precis beställt från Ridersport! Brukar beställa från dem och de har blixtsnabb och god service så mest troligt har jag det på bara några dagar. 

Däremot bestämde Ida att Trixie är en prinsessa och prinsessor måste ha rosa och inte alls blått som mamman tycker (jag gillar ju stilrent..) . Så det blev ett i den nya färgen Burgundy! Och storleksmässigt så tror jag egentligen hon ligger mellan 145 och 155, så det blev ett 155. Hellre för stort än för litet när det är busväder ute! Provade ett 140 på henne och det var alldeles för kort, så att bara gå upp 5 cm kändes så där. 
 
Kommer att bli supersnyggt på vår bruna prinsessa, eller vad tror ni? 
 
Dessutom måste jag skryta om Horseware. Jag reklamerade ett Rambo Duo som jag köpte till Polo för 2 år sedan. Han har rullat fast i en gjord och istället för att plastdetaljen gick sönder eller kardborren släppte (vilket  ska hända) så lossnade hela gjorden från sömmarna.
 
Inga större problem att lämna in och få fastsydd men jag blev ändå lite sur och påtalade detta via just Ridersport där jag beställt detta från. och döm om min förvåning då jag fick reklammera täcket och får pengarna tillbaka! Det kallar jag fantastiskt god service! WOW! 

Kommentera här: