Vår nya familjemedlem

Måste bara visa ett par bilder på vår otroligt söta och nyaste familjemedlem labradorvalpen Vilde. 
 
Ni som sett Skam förstår att Vilde trots sitt namn är en tikvalp och hon gör dessutom skäl för sitt namn, vilket jag tycker är väldigt positivt! 
Vi hoppas att Vilde ska trivas hos oss!

Sweet Sixteen ❤️

Idag är ingen vanlig dag, för det är Idas 16-årsdag!!! Massa grattis till min fina, glada, ambitiösa och fantastiska tjej!!
(null)     

(null)Nu får det bestämma sig!

Jag pratar självklart om vädret! På förmiddagen snöstorm och på eftermiddagen spöregn är inte ok! Ska det nu nödvändigtvis vara vinter så kan det väl vara ett konstantväder. Närmdet blir minusgrader igen så kommer ju allt frysa ihop! 

Så imorse var det bara att förekomma och sladda banan för allt var tygeln höll för att få bort det värsta och göra den slät, så nu hoppas vi på ridbart även om det blir minus igen. 

Igår fick hästarna vila och inte ens gå ut genom stalldörren pga vädret, idag är de iaf i hagen och myser! Ponnyerna fick däremot tunnare täcken under utetäcket för de höll på att brinna upp under stalltäcket, tror vi hade 15 grader varmt i stallet då jag öppnade imorse. Inte bra. 

Jag, Mathias och Nora är på roadtrip idag för lite fyrbent shopping, men nä, det blir ingen ny häst i stallet! Lagom med tre stycken kan jag tycka!