Hejdå Gävle!

Nu styr vi kosan hemåt och tackar Gävle för en mycket väl arrangerad tävling! Kommer mer än gärna tillbaka dit igen!

Mitt fantastiska ekipage gick in i MSVB även idag. Bedömningen totalfel och 12 hinder, 14 språng med många svårigheter. Man såg också idag att helgens värme tagit på både hästar och ryttare. Man är helt klart ovan värmen i år. Jag blev svettig bara av att göra ordning Polo till klassen...

Men trots lite dålig galopp mot 1an så fick de igång snurren fort och han hoppade lika bra idag som igår. En dålig väg mot sista i grunden gav ett megasprång där Polo på nåt sätt tog sig över, men i övrigt superfina språng och mycket bra känsla.
Och när de kommer i sista kombinationen och har bara ett par hinder kvar inser jag att de faktiskt är felfria och jag vågade nästan inte andas då de hoppade sista och var i den. Men turen var äntligen på deras sida och hindret låg och de satte sin första nolla i nationell MSVB!! Och trots att de tappade dyrbara sekunder efter det dåliga språnget så slutade de ändå bara sista utanför placering, med flera nollor bakom sig och i stenhård konkurrens! Så jäkla bra gjort!

Han har verkligen hoppat som en stjärna i helgen Polo, och med en fantastisk inställning! Han är en riktig toppenkille!

Hejdå Gävle
Framridning för snyggaste och bästa ekipaget
Plötsligt händer det 😍😍😍

Kommentera här: