Fin hest 😊!

Kikade lite när Ida red Smoky idag och han såg riktigt fin ut! Mjuk och framåt och väldigt glad! De travade lite upphöjda bommar för att jobba lite rygg och han gjorde det glatt och lätt!

Självklart är vi lite oroliga för att han inte ska vara 100% fräsch. Veterinären har gett honom klartecken, Anna säger att han känns som sig själv igen och han ser pigg ut.

Men samtidigt så finns det ett litet frö av oro som inte riktigt släppt än. Vi är inte vana vid att han är ofräsch. Han har bott hos oss i fyra år och han har aldrig varit halt tidigare. Och det var mest troligt något bus han gjort i hagen som orsakade hältan och sådana hältor vet man aldrig med.

Men vi hoppas och tror att han verkligen är helt, helt fräsch nu och att de kan komma igång igen.

Idag första riktiga dagen på min semester och det har regnat. Det gör visserligen ingenting eftersom mina rabatter behövde vattnas och vi hade inomhus aktiviteter planerade idag. Har handlat virke och bygger ny hundbox, dit hundarna ska kunna gå in dagtid vintertid om det är kallt.
Ida tycker föga oväntat att det är bortkastade pengar, och att vi skulle lagt pengarna på att bygga en till hästbox istället...😂

Kommentera här: