Allt går sin stilla gång

Typ så är det här just nu. Allt rullar på i sakta mak och vi njuter av semester och ledighet. För värmen kan man ju kanske klaga en hel del på, men det är ju liksom inte ett dugg som vi kan göra något åt.

Ida hoppade Smoky idag. Eller snarare skuttade smått på låga hinder och han var helt galen... å andra sidan är det en positiv sak men det gäller att hålla i sig 😂.

Tanken var att träna med honom idag men träningen blev inställd. Och det gjorde inte oss allt för mycket eftersom vi hade sjuttioelva saker på att gör listan idag. Allt från att köpa salt till hästarna till att hämta ut surmaskinen (eller det heter kanske symaskin..) från service och att hinna träna själv. Tog hela dagen!

För imorgon ska vi faktiskt åka på semester! För första gången på två år (vi kom aldrig iväg i fjol) ska vi åka på djurfri semester och då blir det självklart till pappa i Stockholm. Först några dagar på landet och sedan ett par i stan. Helt fantastiskt härligt och tusen tack till lillasyster som gör detta möjligt ❤️! För vi kan inte åka om vi inte känner att djuren hemma har det 100% bra.

Så imorgon kliver vi upp ganska tidigt så att Ida hinner rida skimlarna innan vi åker och sedan åker vi söderut. Stopp ett blir visserligen hästrelaterat då vi lovat Ida ett besök på en hästaffär i Övik som säljer hennes absoluta favoritmärke Equestrian Stockholm. Så lite häst blir det ändå 😉! Vi får väl se vad hon hittar som för följa med hem därifrån!

Tävlingen i Luleå hösten 2016

Kommentera här: