Aj!

Idag har veterinären varit ute och tittat på Torkel igen eftersom hans lilla hälta inte ger sig riktigt. Han har inga böjpovsreaktioner och efter att ha bedövat och röntgat igen idag så ser det ut att sitta i hovarna. Eftersom det här dessvärre inte är första gången så måste vi nu fundera på hur vi ska gå vidare, prognosen ser ledsamt nog allt annat än positiv ut.

När vi skulle lägga bedövningen så spratt han till och hoppade med bakhoven rakt på min fot, vilket inte var det skönaste jag varit med om direkt. Men det var bara att bita ihop och fortsätta. Foten är inte så vacker just nu så nu är både jag och Torkel halta.

Annars är det ganska lugnt här efter hemkomsten. Ikväll sover Ida och Nora hos min lillasyster och passar hennes hundar, vilket gör att jag har hästpassen. Bra för Ida att göra nåt annat några dagar och dessutom ska hon ta det lugnt tills hon verkligen är 100% återställd. Ponnyerna har några dagars lugn nu efter tävling, men sedan ska Smoky fortsätta arbeta med ork och styrka. Nästa tävling blir Brunflo, där Norrlandsmästerskapet går av stapeln, men det är 3 veckor bort.

Kommentera här: