0

Tappsko

Hann inte ens beställa ny skoning innan Trixie självklart drog av en framsko i morse! Och självklart på den hoven där hon efter senaste skoningen blev öm av, så att Håkan fick komma och sömma om efter ett par dagar. 
Så nu är jag väldigt orolig för att det ska bli något tjafs av detta igen! 
 
Dumt tidsmässigt var det också eftersom de ska hoppträna imorgon. Hoppträningarna vintertid är så himla få att man verkligen inte vill missa några. 
 
Så nu står fröken i pyttehage ute eftersom hon blev så himla orolig över att vara inne själv att hon självklart krafsade massor i boxen och då tänker jag att risken är ännu större att hon blir öm, än att hon är ute i hagen och håller sig lugn. Sen hoppas vi att Håkan kan komma ut och fixa fina fötter ikväll eller bara slå på den här skon och ta skoningen här framöver. 
 
Anna var ute igår och fick gå genom Smoky eftersom Trixie känns så himla fin i kroppen. 
 
Han var betydligt bättre än vanligt i bogarna men öm i käken och sned bak efter att ha avlastat höger bak. Så nu är planen att försöka akltivera höger bak samt att låta tandläkare kolla så att han inte gjort nåt knas med tänderna. 
Men allt som allt så var han mycket finare i kroppen och Anna tyckte inte att han tappat alls speciellt under vilan, vilket känns toppenbra! 
 
Ida var dessutom hos sjukgymnast igår och det var bara en lättare överansträngning med lite vätska i senan (?). Inget spring och inga promenader på 2 veckor samt inlägg i skon. Utöver det kan hon göra det hon vill så länge det känns ok. 

Kommentera här: