Och ännu en hel vecka har gått

Jag har just nu tokmycket på jobbet och tokmånga hundar hemma och dessutom har jag sovit uruselt i veckan. Har konstant ont i huvudet och är hur trött som helst. Motiverande och peppande va? 
 
I helgen ska jag ta två sovmornar och sedan på söndag är jag förhoppningvis en glad och trevlig person igen som orkar ta itu med saker och ting som behöver tas itu med. Just nu är jag mer i den sinnesstämningen att helst skulle jag vilja lägga mig på golvet och sparka med benen och grina lite. Men hur skulel det se ut ;) . 
 
Förra helgens tävlingar i Östersund avslutades på ett bättre sätt. Smoky gjorde en superfin MSVB-runda på söndagen men Ida fastnade i högerhanden mot näst sista hindret och då kunde han inte hoppa. Men det var verkligen en superrunda och jag kan inte sluta gräma mig över hur nära det var att de satte andra nollan. 
 
Polo gjorde också en superfin runda! Men på tredje sista hindret, som var en kombination, kom de in supersnett och sedan var den sagan slut för den dagen. Dessutom var det ingen funktionär som tyckte att de kunde ta fast Polo (och man kom inte in på banan från utsidan) så han trampade av sin tygel. Grrrrrrrrr!
 
I veckan har Anna varit hos oss och gått genom killarna. Polo hade inte så mycket låsningar att prata om men Smoky hade desto fler. Dessutom hade han ont i en ny muskel, som ligger under höftböjarna och som man gör illa genom att ha stött i mot något och inte genom sträckning. Så antingen slog han i den då han kraschade i hindret på lördagen eller så han han i vanlig ordning gjort något lajbans i hagen...  Han fick iaf behandling med djupvåg och vanlig massage och vi ska fortsätta med det och han ska gå lugnare veckan ut. Vilket är bra eftersom han även har en lös baksko... Alltid är det något!

Kommentera här: