Fina Torkel ❤️

Eftersom Smoky och Polo tagit det lite lugnare nu ett par dagar efter träningen, så blir det Torkel som Ida får praktisera alla verktyg från helgen på! Och ja, linjen från armbågen till bettet är nästintill rak 😉.

Breddträning dag 2

Efter en god natts sömn på Näsets fantastiska anläggning var det dax för träningsdag 2! Idag stod banhoppning på schemat även om passet inleddes med kontroll av galopp på marken och över hinder. 


Smoky var lite kantig och springigare idag. Kanske kändes gårdagen av i kroppen, kanske berodde det på en ryttare utan sporrar, kanske beror det på låsningar eller det faktum att fällningen är i gång. Vem vet?
Men som alltid gjorde han det han skulle och Nora kämpade på med de förutsättningar hon hade. Och det gav massa lärdomar och verktyg för framtiden även om kanske inte självförtroendet var på topp efter träningen. 
Men som vi pratade mycket om på hemväg så åker vi inte på träning för att visa upp något utan för att just lära oss nya saker och få hjälp att utvecklas vidare.

Polo skötte sig bra och Ida fick lite coachning i hur hon skulle hitta mellanläget av full syra eller alldeles för mycket kontroll och sista rundan var de i mycket bättre balans, vilket är det vi strävar efter. 

Och framförallt så har han hållit sig på mattan! Ida har ridit med jaktstång vilket han verkar trivas med, fokus på sitsen och en hel del beslutsamhet i helgen vilket har gett utdelning! 

Nu ser vi fram emot att praktisera de nya tankarna och kunskaperna hemma!
 

Igår blev jag förresten uppringd av de som köpte Lillan och de var bara såååå nöjda!
Härligt!