Men åh :(

Jag har helt, helt missat att proppen till utomhus SM har släppts, och det för flera veckor sedan! 
 
För Nora har det ju ingen betydelse men Ida står just nu som 40e reserv till Lilla Rundan där det finns 55 platser. Alltså ganska hopplöst omöjligt att komma med. Så jäkla trist!! 
 
Nu finns det ju faktiskt en möjlighet till för henne att rida och det är faktiskt genom inverkans SM. Insåg att Ida faktiskt fick 14,5 poäng då hon hoppade MSVB i Vännäs och är alltså även hon kvalad till Inverkans SM. Inverkans SM går i SM omgång ett och de som ej kvalat SM men Inverkans SM (Ja, nu blev det rörigt...) får hoppa omgång 1 och sedan hoppa SM-consulation dag två och tre! 
 
Så på så vis kan vi lösa det och det blir en jättenyttig erfarenhet även för henne. Vilken hiskla tur att hon startade "rätt" klass i Vännäs!!
 

Superkillarna!

Hann aldrig skriva mer igår men gårdagen var också riktigt bra! 
 
Torkel och Ida gick ut i LA, trots Idas "hjärnblödning" som hon hävdade att hon fick (med glimt i ögat självklart) . 
Ett sktipet på 3an och ett stopp på 9an då Ida inte blev klar i handen, men i övrigt en riktigt, riktigt stadig runda och en solklar förbättring bara från dagen innan! Jag blir bara mer och mer imponerad av vår bruna lilla ponny, som verkligen har en spikrak formkurva uppåt just nu!
 
Nora gick ut i MSVB som sista ekipage. Ingen tidigare nolla i klassen utan ledaren hade 4 fel. En precis lika teknisk bana som resten av helgen och Nora sa då hon gick den, att det här var minsann ingen Smoky-bana. 
 
Men Smoky-bana eller inte, hinder för hinder och världens bästa känsla och ännu en nolla till protokollet och vinst i klassen och i inverkanscupen. Och även vinst i Folksam Ponny Cups en av åtta deltävlingar (vilket jag absolut inte hade koll på och vilket är helt oviktigt eftersom vi inte kommer att åka på fler deltävlingar då alla är i södra Sverige och inte heller till finalen i Göteborg).
 
 
Inverkanspoängen var också personrekord på 25 poäng och om jag räknat rätt har de även nu två segrar i kvaltävlingar till SM i inverkan, så hon är ju faktiskt kvalad till två SM... Hur gick det till? 
 
 
 

Duktiga ❤️

Nora och Smoky vinst i LA efter en riktigt superrunda! 

Ida och Torkel 3a i LBn efter en stadig och snygg runda! I LAn fick de en skit framhoppning men taggade om och de första fem hindren var kanon. Sedan hoppade Torkel Ida ur sadeln och knockade henne så de utgick eftersom hon fick en riktig stjärnsmäll. 

Strök MSVBn för Smoky eftersom framhoppningens underlag tyvärr inte var riktigt bra. De har bytt underlag och detta har inte satt sig än vilken gör att det är tungt och djupt. Därför räckte det med en klass idag eftersom det behövs finnas kvar krafter till nästa helg!

Imorgon är tanken LA för Torkel och msvb för Smoky, men vi får se hur landet är för Ida då hon kliver upp. Käken fick sig en ordentligt smäll så hon har haft ordentligt ont ikväll.