Bitter som få

Jag vet. Man ska försöka se glaset som halvfullt och man ska göra lemonad om livet ger dig citroner. 
Men ibland är det bara helt enkelt väldigt lätt att hålla sig för skratt när livet bjuder på massa otur och konstant kastar citroner på oss. Och nej, då har man kanske inte lust att ens försöka se den ljusa sidan av allt! 
Tack och godnatt! 

En trevlig dag!

Igår tog tjejerna itu med två av sina rädslor, dvs åka buss och sova i tält! Och fram kom de och till rätt hållplats och sov gjorde de iaf ett par timmar.... Och framförallt så hade de haft roligt!

Så idag tog jag och Mathias med oss Lillan och Polo och åkte upp och mötte upp tjejerna och klanen Olofsson och hopptränade. 
En superbra träning som var bra för alla inblandade. Polo hade väldigt kul och Lillan hoppade bättre är någonsin. 

Efter träningen åkte vi till Olofssons där ponnyskruttarna fick stå i finfina boxar och vila medans vi blev bjudna på god middag och trevligt sällskap! Tusen tack ❤️!!

Nu dax att rulla hem efter en trevlig dag med trevlig utflykt!


SPA-vecka

Den här veckan har ponnyerna rena rama spa-veckan! 

Idag var Håkan här och fixade snygga och framförallt bra fötter på Polo och Smoky och dubbelkollade även Torkels skor som såg finfina ut. 

Och imorgon fortsätter Spa-temat, för då kommer Anna och kollar genom Smoky och Torkel, så att vi säkerställer att de är på topp inför SM-resan. Smoky verkar ha fått tillbaka en låsning i bogen,  så jag hoppas att hon kan råda bot på den så att resan inte äventyras! För det vore riktigt j-kla surt!