Jäkligt stolt

Vansinnigt stolt över mina krigarprinsessor och deras otroliga ponnyer! De visar upp massa sportsmanship, glädje och styrka hela tiden och himmel så kul vi har tillsammans! 

Hittills är nog detta av av den roligaste tävlingen vi varit på och förutom att vi har kul så har ponnyerna varit superfina! 

Ida och Polo har nollat bägge omgångarna i cupen och uppvärmningsklassen. Idag fick de hoppa omhoppning om de tre placeringarna i cupen men tyvärr satte en halvhalt stopp för placering. Men vad i hela friden gör det? 

Nora har under helgen haft två riktigt knasiga skitpet. Och visst kan det kännas trist i protokollet men Smockis har hoppat fantastiskt och Nora har ridit bra och haft en bra känsla. Och det är viktigare än alla protokoll och rosetter! 


Imorgon kör vi sista dagen och hoppar en fristående LA direkt på morgonen och sedan ska vi se SM-klasserna innan hemfärd. Och visst är det extra spännande då klubben har fyra ryttare till A-final! 

Kvällsmys

Igår var det dax för SMs uppvärmningsklass. Såg många riktigt fina ponnyer och dessutom var flera av dessa nya bekantskaper! Spännande och kul att många investerar i nya bra ponnyer med kapacitet! 

Såg även klassen efter, en LA och även där var det en ponny som verkligen föll mig i smaken. Annars var det Stöckes ekipage, Kalle o Kakan, som bjöd på roligaste rundan och uppfann nya vägar och svängde så snävt att konkurrenterna inte hade en suck, utan ekipaget vann med fem sekunder. 

Gjorde klart det mesta i stallet och ponnyerna fick en kvällspromenad och kvällsmys innan vi for därifrån. 

Tjejerna och Elin for sedan på ryttarfesten och jag och Mathias åt god middag på Invito i sällskap med några av de andra. 

Idag hoppar tjejerna andra klassen så vi tog lite sovmorgon. Som alltid kan ju jag inte sova men de andra kan ju alltid få nån timma extra sömn  😊! 

Annars har vi riktigt trevligt. Mycket bra arrangemang och tävlingar och vi bor som alltid bra i vår lilla stuga som vi alltid hyr då vi är här. 

Alfab Cup omgång 1

Ida och Polo nolla efter en riktigt stadig runda. Nora och Smockis rev ett hinder. Fast det var en riktig nätrullare och kunde lika väl ha legat kvar. Jaja, så är det i hoppningen fantastiska värld. Rundan var i vilket fall superbra och de var jätteduktiga bägge två!!
Nu dax att se SM-warm up!