Hemfärd

Skönt att bara hoppa klass ett, för nu är vi färdiga och rullar hemåt! 

Bägge tjejerna hoppade LA idag också. Samma låga antal i klassen dvs 4 stycken. Alla fyra rev i grunden och nollade omhoppningen (eller Smockis vek undan på ett hinder pga styrfel) men Kamelen Smockis var snabbast i omhoppningen idag också. 


Tråkigt med små startfält men i övrigt har vi haft en supertrevlig helg på fin anläggning och i gott sällskap. Och tjejerna har ridit superbra och gjort jättefina rundor, med några ryttarmissar och ett par missförstånd. Och ponnyerna har hoppat bra och varit positiva som alltid! 

Nu väntar ett par veckors markarbete innan det är dax för tävling igen. 

Hipp Hurra!

Idag är ingen vanlig dag för det är Bästa, finaste och snyggaste Susannes födelsedag 😍! Och hon får fira den med oss, i ett mulet och regnande Piteå! Och det är ju inte fy skam även om jag hellre hade sett att hon fått strålande sol på sin födelsedag 😉!




Solen lyser!

Vet ni vad? Det är varmt och solen skiner! Piteå bjuder på årets första sommardag! 

Tävlingsmässigt har det varit en bra dag, dumt att säga annat.
I LBn var Smockis i ett hinder med dunder och brak så Nora trodde att hon rivit så efter sista i grunden styrde hon åt sidan. Det var bara det att bommen låg kvar...
Men noll fel på hinder iaf och fyra fel på ryttarmiss.

Ida och Polo gjord en klockren runda och svängde supersnävt men ändå räckte det inte till placering, utan första utanför. 

I LAn var de bara fyra startande och Nora kom fel in i en kombination och rev ett men pinnade på och gick upp i ledningen med 8 sekunder till godo.
 
Ida startade sist och var den enda som red planerade korta vägar. Även hon hade ett skitpet och när hon kom ut så visade det sig att Nora ridit fjuttiga 7 hundradelar snabbare.... 

Nu dax att äta middag med gänget! 

Och ja, idag såldes vår hästtransport. Landssorg borde utlysas i dagarna tre!