1

På väg till träning0

Äntligen semester!

Igår gick jag, trots att jag egentligen inte har tid, på semester. I fem härliga veckor! 
Tror visserligen att jag kommer att få jobba en hel del men det är helt ok. Kan göra det mesta hemifrån och har jag tur kanske det bara blir 2-3 svängar till kontoret. 

Första semesterdagen har spenderats med att putsa fönster. Ja ni läste rätt... Kanske inte min favoritsyssla men det var *host, host* många år sedan sist.  Men nu är fönstren rena och blommorna piffade och det är ganska sommarfint här hemma. Skönt! 

Men eftersom vi faktiskt ska till Lycksele och hoppa imorgon så fick vi åka en sväng till Stöcke och rida genom Smockis. Och Polo fick hänga på han också. 
Polo och bästa husse ❤️

Killarna skötte sig finfint och jobbade på bra bägge två. Duktiga som få ❤️!
Snygg Smockis

Imorgon blir en tidig morgon, tur att vi tog sovmorgon idag och inte klev upp förrän 11...


0

Hoppe-hopp

Stackars Sussi hade drabbats av elaka baciller från Grekland idag så hoppträningen blev inställd. Men eftersom vi hoppat alltför lite på slutet så åkte vi och hoppade ändå. 
Ida har ju fokuserat på Isack på slutet och eftersom vi inte trodde att Polo skulle hinna til våra tävlingar (vilket han gör) så hon kommer att få hoppa honom ändå, så de fick träna idag. Avslutade med en bana på LA-höjd. Och han hoppade som alltid helt super, med tryck och glädje och framförallt enkelhet! Han är verkligen en prins, fina Isack! 


Smockis och Nora hade lite svårighet att hitta fram till ett lagomläge och han är verkligen dålig på att hoppa lågt. Först då hindren låg på 110-120 började han hoppa och då han fick galoppera var det helt super! 
 
Funderar på om vi ska åka till Lycksele över dagen på söndag och låta dem hoppa två klasser var. Som sagt, de har hoppat toklite på slutet, så det kan vara nyttigt.