0

Surt barn

Så här sur blir man då man trillat ut från lastbilen precis innan träning 

Som tur var gick det hyfsat, repiga stövlar och en lätt vrickning av foten och träningen kunde genomföras ändå. Isack var laddad till tårna men jobbade ändå på bra! Han ser fin och mjuk utbi kroppen och jobbar på bra, framförallt med sina bakben.

Det gick bra även för Torkel och Ida men då jag stod på läktaren och fick dem i annan vinkel såg jag att Torkel fallit ur en smula och ser lite tunn ut. Så nu blir det lusern och sedan ska Mathias ta hem ensilagebal till Torkel och Smockis. Isack får vara utan, vi vet hur det gick i fjol. Några veckor med ensilagebal tog drygt ett halvår att banta bort! 
0

Gårdagens träning

Gårdagens träning var riktigt, riktigt bra! Övningen innehöll studs vilket verkligen behövs för att stärka ponnyerna inför nästa år!
Och bägge ponnypojkarna skötte sig bra! De red bägge på jaktstång vilket Torkel inte riktigt uppskattade, men han krullade inte ihop sig och i slutet gick det riktigt bra och jämt! 
En toppenträning helt enkelt!

Nu iväg för dressyrträning! 
0

Träning helgen lång!

I helgen är det träning hela helgen lång på olika sätt och vis!
 
Ikväll är det hoppträning för bästa Sussi! Nora ska hoppa Isack i c-ponnygruppen och Ida Torkel i D-ponnygruppen. Blir jättebra! Isack lär vara taggad till tårna efter att inte ha hoppat på en dryg månad.
Blir bra att mjukstarta med lite studs, eftersom han inte är i 100% kondition än. 
Nora kommer att prova att hoppa på annat bett igen för att se, han är hiskla svår att hitta bra bett till. Ikväll ska vi prova jaktstång tror jag samt Smokys tyglar tror jag, för att se om det blir en bättre kombo. 
 
Egentligen är han himla "snäll" i munnen Isack och behöver verkligen inte så mycket men han är hiskla pigg och framförallt stark, samtidigt som man måste få genom halvhalten och rida ann på hindret. 
 
Imorgon ska tjejerna rida dressyr för bästa Emily och då ska Isack få vara med, efter som Smoky har några veckors skrittvila. Varken han eller Isack mår bra av 100% vila utan under deras viloveckor så skrittas de 3-4 gånger. 
 
Och på söndag är det vovven som ska tränas, eftersom vi då ska på extra tillfälle på valpkursen och få förevisad praktisk jakt med reteriver! Kul! 
 
Dessutom måste vi ju hinna göra advent hemma, för på söndag är det första advent!
 

Småskruttar med våra fantastiska fina b-ponnyer Daphne & Bea. Måste vara julen 2011?