Kvällens aktivitet

Efter att ha klivit upp tidigt, jobbat, tränat och fått massage, så var jag ganska mör idag. Men jag kunde inte låta bli att låna Isack och tömköra en timma då jag kom hem. Att det är ljust ute då man kommer hem gör det ju omöjligt att bara vara inne! 
Tyvärr så tömkör jag alltför sällan och jag är inte bra på det men det är vansinnigt kul! Och Isack är en snäll och välutbildad ponny och var med på mina upptåg, duktiga killen!

Ida hade ridit sina två innan jag kom hem. Nora sammanfattade det ganska bra: Torkel var supersnäll och Dotty hade gjort precis som i lördags... Suck. 
Noras egna ponnysar skulle vila idag men eftersom mamman stal Isack så var det bara Smoky som fick vila. 

Funderar skarpt på att ta itu med fröken bråkig och rida henne själv. Risken är väl vara att om lyckas få av mina nätta kilon så slår jag väl ihjäl mig...Men hon gör ju inte direkt framsteg som det är nu. 

Fina <3

 
Jag vet att det är mycket Torklande i bloggen just nu men det är så himla kul att Ida fått en ponny som hon trivs med och som är så himla snäll. Hon skuttade ett minihinder med honom igår (jag blev nedröstad..) och han verkar dessutom himla enkel att följa med och gillar att hoppa.
Så ni får ha lite överseende med detta just nu! Och visst är han himla söt med sin bläs och sin glada uppsyn? Påminner på något sätt lite om vår fantastiska lilla b-ponny Daphne!
 
Och appropå Daphne, det går verkligen superbra för henne hos sin nya lilla ägare! Alva, som hon heter, hade inte ens galopperat ett helt varv innan hon fick Daphne och nu hoppar de banor och det ser så bra ut! Så skönt när det blir rätt!

Trött

Det är måndag morgon, man ställde om till sommartid igår och jag har sovit dåligt och drömt superknasigt.
Mao trött och förstår inte riktigt hur jag ska orka dagen. Tur att vår massör kommer till jobbet idag! Och kanske borde jag orka träna ett 40 min pass på lunchen.