Sista juli...

Jag deppar nästan ihop lite just nu eftersom det är första augusti imorgon. Och även om augusti är en sommarmånad, så är det ändå en inledning på hösten. Och jag gillar faktiskt hösten men efter hösten kommer vintern, och den gillar jag inte!!!! Blä! 

Imorgon åker vi till Lycksele med bläs-killarna. Tror att de ska hoppa LC o LB i helgen, en lagom tävling! De andra två får stanna hemma med Elin som hästvakt, kommer att gå finfint! Tjejerna rider både Smoky och Brownie imorgon och på söndag då vi kommer hem, så att det bara blir en vilodag. 

Och förresten, vet ni vad jag gjort idag? Jo jag har varit inne på jobbet en halv dag... Gick ju ok men gräsligt mycket att göra fast jag tycker att jag jobbar lite varje dag hemifrån..

Brownie sköter sig fortfarande lysande. Han äter, dricker (Torkel har tydligen visat honom vattenkoppen så han har lärt sig den också) och är pigg och glad och positiv! Efter helgen ska han börja ridas mer ordentligt efter att ha fått en lugn vecka med bara uteritter, ska bli spännande att se! 

Dimma!

Lützen-dimman lägger sig tät över gården då Mathias sladdar den dammiga och torra ridbanan. Men jag föredrar torr och dammig framför blöt och geggig!! 


Nessie letar godis i gräsmattan (aktivering av busvalp på hög nivå) och tjejerna är ute och skrittar Smoky och nya Brownie. Hans första natt hos oss har varit lugn och händelselös, precis som det ska vara! Han har hunnit vara i hagen på morgonen och rullat sig tusen gånger och sedan började de med att rida en kortis på ridbanan för att kolla av.


Inser dock att vi måste införskaffa en del grejer. Alla sadelgjordar och plattor är för korta och vi har inga stigläder för de andra bruna råkade jag visst ge bort med sadeln jag sålde.. Jaja, i-landsproblem, jag är så nöjd och glad att ha honom hemma!!