0

Igång!

Licenser lösta och anmälan till årets första tävling är gjord!! Nu är det slut på lugnet! 
2

Alla friska

Nu är hela familjen Rönnbäck, både två och fyrbenta friska från skrubbsår och feber. Så idag hoppas jag att alla ponnysar är ridna då jag kommer hem *host, host* och att alla varit duktiga och tålmodiga med varandra. 
 
I helgen ska tjejerna få testa att rida Emily Töyrä. Fast hon kanske snarare räknas som nygammal ,för tjejerna har ridit för henne en sommar för massa år sedan då vi fortfarande var kvar på SURF. Men det var då tjejerna var ungefär så här stora:
 
Ska blir jättekul att låta dem prova träna för henne igen eftersom hon är otroligt duktig och jättegullig! Tanken är att hon ska hjälap dem att dressyra lite, eller snarare få ordning på lite sitsar och sånt som behövs få ordning på! 
 
När jag tittar på gamla bilder från tjejernas b-ponny tid kan jag drabbas av vedmod, tänk att den roliga tiden är över! Och tänk alla gulliga b-ponnyer vi haft!  Men förutom att jag ångrar att vi inte köpte en riktigt, riktigt bra B-ponny och satsade på SM, så vill jag inte backa bandet. Det är mycket mer givande att se dem rida C- och D-ponny då det kräver en helt annan typ av ridning. Mer på riktigt på något vis...
 
De bästa B-ponnyerna vi hade var helt solklart Daphne och Bea, eller Red Beauty som hon egentligen hette. Så vansinnigt trist att hon blev skadad då vi bara haft henne så kort period. Det var en otroligt positiv ponny som precis som Daphne älskade att hoppa och gjorde det dessutom så himla bra! Och hon och Nora passade så ruskigt bra ihop!

 
 
 
 
 
 
 
 
1

Dagens hiss

Dagens hiss går till vår kyllera!! Fantastiskt bra uppfinning som verkligen drar ur värmen! 

Och sen går självklart den andra stora hissen till Isacks ben, som inte var ett dugg varmt, svullet eller ömt idag!! Även såret var fint och ponnyn inte det minsta halt! Jippi!!!

Ida red Dotty med Jenny som red Regitze. Det var hennes sista dag idag och vi önskar henne självklart all lycka till i ponnyköpet!
Nora longerade Smoky. Nora var nästan pigg ikväll men långt ifrån ridbart pigg så hon fick ta han på lina!