Dressyr

Brudarna har tränat för Emily i ett fullt ridhus ikväll. Ida fick låna Isack av Nora och red honom jättebra även om hon knappt ridit honom senaste halvåret. Ida har bekymmer med att hålla armarna på rätt plats så nästa träning ska hon få testa Emilys ridbåge. Har flera gånger funderat på att köpa en sådan så det blir spännande! 
Smoky var lite hyper från början och var ordentligt spänd då Nora red fram. Men väl på träningen så släppte det efter en stund och jag blev återigen så himla impad över hur fin han är. Och Emily, hon är fantastisk! Helst skulle jag vilja att hon bodde hos oss och hjälpte tjejerna med allt! 
I helgen ska vi hålla massa tummar för Emily och hennes fina Frodo som ska tävla MSV-dressyr på Hippo. Jag är övertygad om att de kommer att vara bäst av alla! 

Nu kör vi soffläge med Let's Dance! En lugn helg hägrar! 

Inte på topp

Känner mig ordentligt frustrerad och lite ledsen över att det aldrig får vara enkelt.  Kan inte vara Regitze bli 100% bra nu och allt strul kring Dotty bara lösa sig? Om någon därute har ett litet trollspö så kan ni väl vara snälla och vifta lite med det, för det behöver vi nu! 

Tisdag

Just nu är det en helt perfekt vinter ute! Sol och 2 plusgrader! Helt i min smak och vårkänslorna bara flödar in! 

Smoky och Isack har tagit det lugnt efter helgen. Vi har samma upplägg efter varje tävling. Dagen efter skritt och jogg och sedan en dag vila. Så imorgon ska de igång igen!
Flickorna, dvs Dotty och Regitze har det ännu  lugnare. Dottan rids ungefär varannan dag och Regitze reds första gången idag. Bara lugnt självklart men ändå verkar benet må bra av rörelse. Vi har även behandlat det med mikroström idag. Skulle vara vilja att det blev helt bra nu, den här vintern har verkligen inte varit Regitzes! Just nu är frågan Timrå eller Skellefteå? Spontant säger jag solklart Timrå men eftersom Mathias jobbar den helgen lutar det åt en dag i Skellefteå istället. Man måste välja sina tillfällen, han kan inte ta hur mycket ledigt som helst och åka själv känns sådär. Jaja, vi får fundera och se!