0

Micke dag 1

En otroligt bra träning och både tjejerna och ponnyerna var hur duktiga som helst! 
De började med att galoppera bommar, först med ett galoppsprång mellan och sedan två och sedan tre. Isack var en galen tiger emellanåt men positiv! 
Sedan hoppade de en studslinje som avslutades med en oxer och sedan en kortare bana. 
Ida och Brunis jobbade superbra ihop och hade inga större problem förutom att Ida måste gå mer i mitten! 
Nora och Isack hade inte heller några större bekymmer, han måste bli lite mindre flack bara. 

Nu soffhäng innan sovdax! 

Micke fyller jämt nästa vecka och firade genom att få rida ponny!! 

0

Klart!

Brunis rakad och klar! Ponnyn skötte sig  och skäret orkade genom den tjocka björnpälsen! 


0

Full fart mot helgen!

Nu är det sista nedräkningen mot helgen! Det ska bli så skönt med helg och framförallt lite, lite sovmorgon och ingen morgonstress. 
Mathias, han jobbar i helgen den stackarn, men å andra sidan är han ju ledig hela nästa vecka, så det går nog ingen större nöd på honom skulle jag tro. 
I helgen ska tjejerna hoppa för Micke och efter mycket om och men och hit och dit så blir det Isack och Brownie som ska hoppa. 
 
Ida var och hoppade Torkel igår och det var en helt perfekt övning för dem! Låga hinder med bommar före och dessutom studs på volt. Precis vad Torkel behöver för att stärkas upp och vad Ida behöver för att jobba med sig själv. Toppen! Hoppas det blir många, många fler sånna övningar nu under vinterhalvåret, då fokus ligger på styrka och smidighet! På sommarhalvåret blir det mer banträningar, vilket också behövs!
 
Precis som tidigare år kommer Stöcke att ha sina inneträningar på Hippo. Knasigt nog, fastän jag avskyr vintern, så ser jag fram emot dessa träningar eftersom det brukar vara ganska mysigt! Och på vintern är det hiskla skönt att komma inomhus också. 
 
Nej, nu är det dax att bege sig, tror att jag ska försöka raka lurvbollen, dvs Brunis, innan jag parkerar i soffan för kvällen!
 

Ida och Isack, Hippo Vintern 2012