Trimmat och klart

Ida och Torkel jobbade med svängar idag, eftersom det enda bekymmer de egentligen har (med tanke på hur kort tid de kamperat ihop) är just att svänga i hoppningen. Han skjuter gärna ut bogen och viker bara av i halsen.

Så idag jobbade vi utåtställd på volt, miniserpentiner runt konor och volt med precision i galopp. Och det gick finfint!

Smoky var överpigg idag så Nora hade fullt upp! Han hostade inte en enda gång så det känns som att han kanske är på G nu! Hoppas, hoppas!!

Tjejerna och jag firar Valborg i tv-soffan med varsin burk Ben o Jerrys! Mathias, han jobbar han..

Mattes <3

 
 
Jag är nästan barnsligt förtjust i den här lilla fröken! Hon har verkligen uppfyllt alla mina förhoppningar på henne och rasen med råge! Alltid glad och busig, lättlärd och otroligt lättsam! Precis som en valp ska vara! Ska bli så himla spännande att se hur hon kommer att bli då hon växer upp, och vad vi ska pyssla med hon och jag. 
 
 
 

Valborg

Idag är det Valborgsmässoafton, vilket i praktiken betyder att jag jobar halvdag och att det är svinkallt ute. Så är det varje år och i år är det ingen skillnad. Jo, vi brukar premiärgrilla på Valborg men i år har vi nog redan grillat minst 10 gånger redan.
Svinkallt är det iaf och i förmiddags toksnöade det. Jag har ångest för att ponnysarna har för lite täcken på sig, men jag tror och hoppas att de överlever. 
 
Imorgon är det en stor dag, för imorgon ska Ida och Torkel premiär entra tävlingsbanan tillsammans, Nu blir det ju visserligen en mjukstart, för det blir Blåbärshoppning i Vännäs, 80 och 90 cm. Men perfekt för att känna hur han funkar på tävlingsplats inför nästa helg, då det är riktig tävling i Vännäs!!
 
En lång dag kommer det iaf bli imorgon. Många, många anmälda i varje klass och dessutom har Ida fått funktionärsuppdrag i klass 1 och 2, dvs 20 cm och 30 cm, hur gulligt som helst! Men det gör ju att det blir en lång, men förhoppningsvis trevlig, dag! Funderar nu i efterhand på om det var dumt att inte boka uppstallning, känns lite taskigt mot lilla Torkel att behöva stå ensam i lastbilen hela dagen. Men å andra sidan är jag livrädd för att ha uppstallning någonstans och riskera att dra hem någon fler infektion till stallet!