0

Stilhoppning

Tror bestämt att världens topp 10 ryttare kanske oxå skulle behöva lite stilhoppning..
0

Stödstrumpa

Hur i hela friden lindar man knäet på hästar?! Tänkte göra ett jodopaxomslag på Regitzes knä över natten, men problemet var hur jag skulle få det att sitta. 
Först provade jag vetflex, men det kändes som att det skulle stasa. Så istället lindade jag ett vanligt stallbandage med BoT-padd. La sedan jodopaxomslag på knäet och bomull på det och sedan en linda över hela härligheten. Såg mer ut som en jättelik Stödstrumpa än ett jodopaxomslag...får de hur länge det sitter!
0

Bubbelplast?

Idag då Ida skulle rida Regitze så var hon svullen i framknät .. Hon hade ett sår mitt på knäet så antagligen lymfangit. Helt ohalt och hur pigg som helst.
Men, men det var bara att strunta i ridningen. Ida promenerade henne 10 min och kylde knäet och gjorde rent såret. Sen får vi hoppas det ser bättre ut i morgon. Men jag funderar starkt på att linda in ponnyn i bubbelplast!!! Och ponnyerna är återigen uppdelade i varsin hage om det är Dotty som sparkat henne. 

Nora red Isack på åkern och jag longerade Dotty med nya sadeln. Gjorde samma igår men då avslutade vi med att Ida red henne en stund på slutet. Men vi avvaktar mer ridning innan Anna kommer på måndag, misstänker att Dotty haft ont i ryggen av gamla sadeln. 

Maken och jag sitter just nu i bilen. Eftersom vi åker så lite bil på vintern då det inte är några tävlingar, så tog vi en bilutflykt till Sundsvall för att se om IKEA har något nytt köksbord till oss. Man kan inte lägga allt på hästarna, även om det är roligare än möbler...
Finaste tjejerna!!!