0

Fantastiska sommar

Snälla, säg att det får fortsätta så här hela sommaren?
 
1

Vad vi gjort i veckan

Den här veckan är en sån där trist vecka då Mathias jobbar kväll. Det gör att vi aldrig ses och dessutom blir kvällarna lite mer hektiska.
I tisdags körde vi första dressyrträningen för Jennifer för året och den här gången hemma hos oss. Ridbanan fyllde sitt syfte och tjejerna var otroligt duktiga!! Däremot trampade Isack in en sten i hoven och blev halt, så Nora fick byta ponny och träna Maggan istället. Stackars Isack, hoppas det inte blir en hovböld av detta nu.
Då de tränat klart så tog vi med Daphne och Smoky till Stöcke och red dem där. Ida red Daphne vilket ser ganska kul ut, snart läge för rullskridskor! Men hoppa kan hon ändå och hon var vansinnigt taggad på att äntligen få hoppa! Tror att vi ska låta henne hoppa nån klass i Vindeln, för hon tycker det är så himla kul!
Nora hoppade Smoky och wow va bra det gick! Han är så himla fin vår lilla grå och vi är verkligen otroligt nöjda med honom, även om det är mycket jobb kvar innan han kan vara på topp. 
 Det ser så himla lätt och lågt ut då hon hoppar honom, och ändå ligger hindren på 110 resp 115 cm. Sen vågade Sussi inte höja med för hon trodde det var risk för hjärtinfarkt på mamman. Det blir fort högt på D-ponny!!
 
Igår fick Ida hoppa Regitze och då Ida inte slarvar med vägarna så är det verkligen klockrent! Ponnyn är superfin och Ida är jätteduktig!
 
Idag blir det en lugnare hemmadag. Sussi, Mona, Anna, Peter och Chri åker till Turkiet så det blir lite lugnare på träningsfronten en vecka men vi tänkte nog åka och hoppa lite "tittiga" hinder med Smoky i helgen för att se hur han reagerar på det. 
2

Jag är duktig

För jag har fixat teorin till BE-kortet idag! Nu är det dax att ta några lektioner och sedan göra uppköningen. När det blir säger jag inte, men det dröjer ett bra tag!