Shopping

Har loppis-shoppat idag! En hel hög täcken blev det som följde med hem, en del nya, en del begagnade. Gillar inte att köpa skräptäcken men älskar kvalitets-loppis!!

Nya sadlar

Hejdå S1an som bara skapat problem, hej Prestige Versailles och Prestige Meredith! Hoppas att ni ska passa oss bättre!

Ingen sovmorgon

Igår hade vi en familj här och provred men jag gillade dem inte alls tyvärr och dottern var alldeles för grön! Tyvärr så är det det inte alltid föräldrar inser vad barnen behöver, utan tror att de kan mer än vad de gör. De ville komma igen idag men jag skickade ett sms igår och skrev diplomatiskt att jag inte trodde att Daphne var rätt för dem. Tror ni att de svarade? Nä och de dök inte upp här heller imorse på bestämd tid, så de blev väl sura.
Men även om Daphne skötte sig exemplariskt och anpassade sig helt till ryttaren, så kändes det inte bra för mig. Mamman kritiserade allt runtomkring och dottern var livrädd och saknade ändå helt säkerhetstänk. Att släppa tyglar till höger och vänster och ta av och på kläder på hästryggen samtidigt som hon inte ens vågade galoppera tydde på en total nybörjare utan vidare hästkänsla. Flickan behövde en nybörjarponny, absolut ingen tävlingsponny.
Trist bara att de inte hörde av sig och sa att de förstog och inte tänkte komma idag. Då hade jag sluppit vakna tidigt i onödan.
Idag blir det byte av sadlar hos AB Nian och att kolla på hallgolv på Krauta. Kanske en sväng och hälsa på i Stöcke och låta Nora rida Smockan där i nysadeln ikväll.