1

Pedikyr

Isack och Smoky avslutade året med att få nytt och snyggt på fötterna! Bra avslutning! 

Ute har det snöat lite i natt men nu tinar det för fullt så vi får väl se fram emot lite is igen...😥
0

Träning

Älskar julllov, vi är på Hippo varannan dag och hästarna får verkligen gå ordentligt!
Idag hade Stöcke hyrt ridhuset två timmar och snälla, snälla Sussi höll träning för alla brudarna. Eller snarare Stöckes egna ryttare och så vi.. Hihi. 
Tjejerna red c-ponnyerna tillsammans med Stöckes ryttare först. De jobbade studs på rakt spår och på båge. Otroligt nyttigt och krävande! Perfekt då de ska bygga lite styrka. Bägge ponnyerna var pigga men jobbade på bra.
Bästa hästskötaren

Sedan red Nora Smoky och Sussi hjälpte henne med galoppen och de fick ganska bra ordning på den i slutet. Han är ingen enkel ponny lilla grå ❤️!
Ida hoppade Dotty delar av övningen de andra gjort. Dottan testade lite men jag tycker ändå att hon tog ett stort kliv framåt och lyssnade på korrigeringarna och skärpte sig. Och skärpte man sig fick man en morot!! Så just nu står Dottan på plus!

Väl hemma fick Dotty och Smoky ett bad med linementschampo. Älskar fortfarande vår spolspilta och framförallt är jag galet förtjust i våra ponnyer ❤️!!!

0

Fixat

Nu har jag skrivit ett inlägg om varje ponny samt ett om oss och lagt dem i nya kategorier så att det ska vara lätt att hitta dem! 
Idag har vi varit på frunch/brunch i Stöcke, vilket som vanligt var helt fantastiskt gott och trevligt! Tänk vilken tur vi har som har sådana vänner som vi har <3 !!
Ikväll har Mathias börjat jobba igen, stackars honom! Själv har jag en dryg veckas ledighet kvar! Men imorgon ska jag in en sväng på jobbet och kolla att det står kvar, innan vi ska till Hippo och rida alla fyra. Idag har Jenny ridit
C-ponnyerna, men D-ponnyerna har fått en välförtjänt vila.