0

Lördag

Har haft en jättetrevlig eftermiddag hos min mamma. Alla fyra systrar, Jag, Maria (äldst), Hanna och Elin (yngst) träffades med mamma för att gå genom massa kort. Och oj så kul vi hade! Roligast hade nog jag mamma och Maria. Hanna och Elin är nog lite för nära i åldern än för speciellt Elin tyckte att det var jättejobbigt att se mindre snygga bilder på sig själv. För det var verkligen läge att plocka fram skämskudden både en och två gånger! Fast massa hemska bilder från en reda till Mallorca som jag, mamma och Maria gjorde på slutet av 80-talet. Himmel vilka frisyrer och annat hemskt!

Jag och tjejerna hann en sväng på Tegs Hästsport innan. Nora köpte en HV Polo tröja på rea, supersnygg och Ida fick nya stigläder. De hon har haft har följt med nån sadel vi fått med någon ponny så de hade verkligen gjort sitt!
Efteråt hann vi en sväng på Jysk för att hitta en skänk eller byrå till hallen till vettigt pris och på Stadium för att kolla höstjackor till tjejerna. De hittade en jättenygg. Så nu måste pappan i huset komma hem och besluta åt oss som alltid! han jobbar 7-19 i helgen han stackarn!
Tjejerna ska nu rida alla ponnysar. Smoky har haft en vilovecka pga vaccination så risken för luftsprång är markant men han måste ju igång även han. Men han har nog mått bra av lite vila! Även Daphne har vilat efter vaccinering. Hon har också fått nya skor i veckaan vilken var mycket, mycket nödvändigt! Eftersom jag missade en skoning för henne så hann det nog bli 12-13 veckor mellan. Hemskt av mig!

 

Kommentera här: