Onsdag

Ibland hittar man lösningar på en gång. Min lösning heter Jennifer och Bea ska få bli ridlekisponny i Röbäck! Vi vet att hon får det superbra eftersom både Sofia o Jennifer är superduktiga och otroligt bra med sina hästar, Bea får göra något meningsfullt, men inte gå för hårt, hon slipper lämnas ensam eftersom de har så pass många hästar,  vi har henne i närheten och kan hälsa på när vi vill! Slutet gott, allting gott! Så inom en månad flyttar hon dit.

Körde årspremiär för markarbetesträning i Stöcke idag. 4 grader tycker jag var ett ok väder att vara ute i!
Daphne skötte sig strålande och jobbade på riktigt bra! Nicko skötte sig superbra i traven men lekte skenkula i galoppen så hon fick en gramantygel och då surade hon istället.. Knasfia!

Maggie lekte rodeohäst som vanligt vid longeringen, nu hoppas jag överskottsenergin är borta så att Nora kan rida henne istället.

Nicko fick ett nytt stalltäcke att ha till träning o tävling. Ett svart 200gr. Lagom nu.
Och dessutom hämtade jag tjejernas ridtäcken. Oj så snygga de blev!!!

Igår

Nora red Nicko istället för Maggie och det var nog lika bra det! Longerade Maggie och hon lekte vildhäst och var helt galen i djupsnön, haha.

Vi letar nytt hem till Bea, det är knepigt nog för tjejerna att hinna med 2 hästar, de ska inte behöva ha dåligt samvete för att inte Bea får göra något. Och hon vill gärna göra något. Skogsmulle eller promenadhäst hade passat henne helt toppen!
Annonsen finns här: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=583160&inriktning=&typ=10

Tror även att vi kommer att söka medryttare men jag har inte klurat klart på hur. Men vet ni någon, hör av er!

Sol!

Igår var det -18 då jag åkte till jobbet, idag var det 0. Tror att ni alla vet vad jag föredrar... Takdropp och solsken är underbart, nu kan man verkligen leva fullt ut o njuta av varje sekund.!
Dessutom är det tävling i helgen och Mathias har gjort hål i väggen så att vi kan ta ut tjejernas tävlingsskåp.
Och sadlarna skickas idag! Det blev en svart 16,5 " till Ida då den fanns kvar i fjolårets modell med flytbbara klossar. Perfekt!

Tjejerna jobbade på ställningen av hästarna igår och Ida på att rida med en mer stilla hand. Gick helt ok och Ida kunde jobba Daphne i galoppen en hel del. Nicko var lite väl överpigg i galoppen och eftersom vår ridbana inte är perfekt så får de svårt att galoppera ordentligt. Hade en tanke att åka till Stöcke för lite markarbete imorgon, vi får väl se.

Bea rymde ur boxen då vi var ute. Vet inte om den inte var stängd ordentligt eller om det är nåt vajsing på låset.
Hon hann både reta Maggie och äta upp allas betforhinkar *mutter, mutter*.

Longerade Maggie, som inte hostade något så ikväll ska Nora rida henne! Toppen!

Har lite fundering om medryttare eller inte just nu. Helst vill jag inte ha nån annan som rider eftersom jag är ett kontrollfreak, men samtidigt är det knepigt att hinna med allt för tjejerna. Skolan är trots allt viktigast!

Gammal bild på Nora o Krut, en trevlig dressyrponny var han, men hoppponny... näää